OSOG
Overleg Samenwerking Orgaan Gehandicapten


Tips - Trics - Adviezen

 

Op deze pagina vindt u tips en/of adviezen waarmee u wellicht geholpen bent.

Wist u al dat u in gemeente Emmen, in combinatie met een parkeerschijf, gratis drie uur mag parkeren op een mindervalide parkeerplaats? Uiteraard moet u wel in het bezit zijn van een geldige GPK (gehandicapten parkeerkaart). Als u gebruik wilt maken van het openbaar.
Toegankelijk toilet unit nabij het ATLAS theater, dan kunt u hiervoor een eurosleutel aanvragen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden.


Voor meer hierover ga naar: https://eurosleutel.nl

===========================================================


Goede actie van “De Zonnebloem”
Komen jullie een ontoegankelijke situatie tegen in de gemeente Emmen, laat ons weten.

Meer info, kijk op:  www.zonnebloem.nl/toegankelijkheid

Bron: facebookpagina van de Zonnebloem

===========================================================Mindervaliden
WILDLANDS is voor een groot deel rolstoeltoegankelijk. Alle presentaties zijn volledig toegankelijk voor mindervaliden. Enkele attracties zijn minder of niet toegankelijk voor mindervaliden, afhankelijk van de handicap, zoals de Jungle Trail, Tempel Trail, Mini Jungle Trail, Bamboe Doolhof, Koppensnellerspad, Vlottenoversteek, Tweestryd en Termietenheuvels. Er wordt daarom bij de toegangsprijs voor mindervaliden met deze beperkingen rekening gehouden.

Entreeprijs
Mindervaliden betalen de 65+ entreeprijs. Voor gasten met een handicap geldt dat zij één begeleider gratis kunnen meenemen en het mindervalide tarief betalen. Deze kortingen kunnen niet met andere acties worden gecombineerd.
Om gebruik te maken van de mindervalideregeling dien je in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en een verklaring waarin wordt vermeld dat de betreffende persoon niet zelfstandig het park kan bezoeken.
Vaker het park bezoeken? Ook voor het abonnement geldt dat mindervaliden gebruik kunnen maken van de 65+ abonnementsprijs.

Ga voor ticketprijzen naar:  https://www.wildlands.nl/tickets-bestellen 
Bron: website Wildlands

===========================================================

Overleg Samenwerking Orgaan Gehandicapten

E-mailen
Bellen