OSOG
Overleg Samenwerking Orgaan Gehandicapten

Nieuws:


Week van de toegankelijkheid

In de week van de toegankelijkheid organiseert OSOG weer een uitstapje, op 7 oktober vindt dat plaats met een bezoek aan het smalspoormuseum.. 

Zie met onderstaande link de verdere details 
D


Geleide lijnen in het Centrum van Emmen:


In de editie van zaterdag 19 augustus van het Dagblad Van Het Noorden is uitgebreid aandacht besteed aan het ontbreken van voldoende geleide lijnen voor de inwoners en bezoekers, met een visuele beperking, van het mooie Emmen

Onderstaand een 2-tal links naar deze artikelen:
Drentsefiets4Daagse 05-07-2023:

Stichting OSOG heeft al diverse contacten gehad met het bestuur van de Drentse4Daagse.
Heeft (nog) niets opgeleverd. Middels onderstaand artikel uit het Dagblad van het Noorden komt er wellicht meer aandacht voor om het de komende jaren beter te doen voor de scootmobielers.

Bestuurswijziging  01-02-2023:

In 2023 beginnen wij met een kleine verandering in onze organisatie. Het secretariaat wordt overgenomen door Wim van der Krogt. Wim is als nieuw lid van de OSOG aangetreden en heeft veel bestuurlijke ervaring. Door omstandigheden moest de vorige secretaris een stapje terug doen. Wel blijft deze actief binnen onze organisatie.


Nieuwe Facebook pagina:

Tevens zijn wij onze Facebookpagina aan het vernieuwen:  OSOG Emmen.

Vernieuwde website:                                                                                      

Achter de schermen is er druk gewerkt om onze website te vernieuwen met een compleet nieuwe uitstraling. Vanaf 10 mei is deze actief.

Vacature:

Ons Stichtingsbestuur zoekt naar uitbreiding, ga met onderstaande link naar het Vrijwilligers Informatie Punt voor meer informatie

https://vip.sednaemmen.nl/vacatures
Natuurlijk worden er in 2023 weer diverse schouwingen verricht en willen wij ons ook weer bij activiteiten aansluiten en het nodige ondernemen. Via deze nieuwspagina zullen we u hier regelmatig over blijven informeren. 

Overleg Samenwerking Orgaan Gehandicapten

E-mailen
Bellen